Gemeente Almelo Uitvoering Fysiek

De gemeente Almelo zoekt een

Medewerker Wijkploeg Zuidwest

Mbo | 36 uur | Maximaal € 3.174,- bruto per maand bij 36 uur | Bepaalde tijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband | Eenheid Uitvoering Fysiek | Wijkteam Zuid 

Over de vacature  

Als Medewerker wijkploeg Zuidwest verricht je alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de aanleg en het in stand houden van de openbare groenvoorzieningen. Je voert deze vastgestelde werkzaamheden zelfstandig of in teamverband uit, binnen de gemaakte planning.

Je begeleidt, bij afwezigheid van de assistent-uitvoerder, inhuurkrachten en/of vakantiewerkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ziet toe op het toepassen van de veiligheids- voorschriften. Je informeert de (assistent-)uitvoerder over de werkzaamheden en geeft signalen van burgers door.

Verder lokaliseer je kabels en leidingen zowel van tekening als in de uit te voeren werkzaamheden. Weet jij van aanpakken, kan je goed zelfstandig én in teamverband werken? En ben je naar burgers en ondernemers klantgericht? Reageer dan vooral!    

Jouw collega aan het woord 

Mark Paus, assistent-uitvoerder team Zuidwest: “Mijn functie maakt dat ik veel werk met burgers uit de wijk, maar ook samenwerk met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn als team verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de groenvoorzieningen. Dit maakt mijn werk ontzettend veelzijdig. Ook biedt de gemeente veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik zelf binnen de eerste zes maanden van mijn dienstverband al een mooie stap gemaakt. Dit alles maakt dat ik elke dag met veel plezier voor de gemeente Almelo werk.” 

Word jij hier blij van? 

  • Een salaris in schaal 4 tussen de 2.888,- en 3.174,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Deze stemmen we af op je opleiding en ervaring.  
  • Een werkweek van 36 uur. 
  • Overeenkomst voor bepaalde tijd voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% bruto per maand (inclusief 8% vakantiegeld). Je bepaalt zelf wat je hiermee doet. Bijvoorbeeld als bijdrage voor je nieuwe fiets of extra vrije dagen. 
  • Een telefoon. 
  • Groei. Wil je jezelf ontwikkelen? Wij denken graag met je mee over opleidingsmogelijkheden.  
  • Deelname pensioenregeling ABP (100% fossielvrij, goed voor groen!). 

Waar wij blij van worden 

  • Een afgeronde mbo 3-opleiding hovenier (of vergelijkbaar). 
  • Van ervaring, maar ook van ambitieuze starters. 
  • Buitenmensen die graag kennis delen over hun vakgebied met collega’s.  
  • Resultaatgerichte én oplossingsgerichte initiatiefnemers. 
  • Een geldig rijbewijs B(E) 
  • Flexibiliteit als de situatie daarom vraagt. 
  • Iemand die het geen probleem vindt zelfstandig aan de slag te zijn, maar ook goed kan werken in teamverband.  
  • Je schakelt makkelijk in communicatie met collega's. Ook als ze een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. 

Welkom bij de gemeente Almelo  

Wonen  
Almelo groeit volop. Zo bouwen we de komende jaren 4.000 woningen. We groeien met de stad mee. Dat zie je ook terug. In Almelo is het aantrekkelijk wonen. Kansen voor iedereen, zo blijven we als stad in balans. We zijn trots op onze stad en de voorzieningen en ontwikkelingen die we bieden. Neem bijvoorbeeld de vernieuwing in de binnenstad. Zo maken we van Almelo een aantrekkelijke waterstad.  

Ondernemen  
In Almelo is het aantrekkelijk wonen, maar ook ondernemen. Nieuwe grootschalige bedrijventerreinen zijn aantrekkelijk voor ondernemers. Daarom is Almelo de thuisbasis van veel hoogtechnologische bedrijven. Sommige zelfs wereldspelers.   

Werken  
Wij vinden het belangrijk dat je werk jou inspireert. Lef en plezier staan daarbij centraal. Wij waarderen elkaar als collega's. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk. Het stadhuis staat midden in onze stad. Het voelt en oogt open en transparant. Dat past bij onze werkcultuur. Soms betekent dat ook mouwen opstropen, aan de slag en aanpakken. We werken samen voor inwoners van onze stad.    

Ons werk doet ertoe.   

Welkom bij de Eenheid Uitvoering Fysiek / Dagelijks Beheer 

De eenheid Uitvoering Fysiek is verantwoordelijk voor een aantrekkelijke, toegankelijke en veilige openbare leefomgeving. Dagelijks Beheer doet daarbij het dagelijks onderhoud volgens het afgesproken kwaliteitsniveau, op een efficiënte en bedrijfsmatige manier.  

Dit versterken we door: 

  • goede samenwerking tussen beleid, inrichting, beheer en onderhoud; 
  • interactie met de stad: klantgericht inspelen op wensen van bewoners; 
  • inclusief werkgeverschap: participatiemedewerkers zijn onderdeel van onze organisatie. We zijn één team.  

Doelstelling van het team: 

De medewerker wijkploeg is onderdeel van het wijkteam. Het wijkteam is verantwoordelijk voor het onderhouden de groenvoorzieningen in ‘hun’ wijk, het uitvoeren van servicetaken en bewonersinitiatieven. Dat doen we niet alleen, hierbij maken we gebruik van de inzet van het Bovenwijkse team en het team Ondersteuning. 

Meer weten? 

Herken jij jezelf in bovenstaande functie, ook al kun je niet alle boxjes afvinken? Aarzel niet en reageer! Wij komen graag met jou in contact. Toch nog vragen over de functie? Bel of mail met Laurens Pouwel, Teammanager Zuid, via 06-46939210 of laurens.pouwel@almelo.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Fallon Siwes, Adviseur Werving & Selectie je graag te woord via 06-31208205 of fallon.siwes@almelo.nl   

Solliciteren  

Wij zien jouw reactie graag uiterlijk zondag 22 september 2024 tegemoet. Klik op de sollicitatiebutton en log in. Nog geen inloggegevens? Schrijf je dan eerst in. Op het sollicitatieformulier vul je de gevraagde gegevens in. Je motivatiebrief met CV stuur je als bijlage mee. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 26 september 2024. Houd daarmee alvast rekening in je agenda.

Vacature delen via:

Referentienummer:

671560588

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

22-09-2024

Startdatum:

Z.s.m.

Locatie:

Almelo

Contactpersonen:

Kantooradres:

Haven Zuidzijde 30 7607 EW Almelo